Comercializam Nisip

Vă interesează să găsiți nisip sau alte agregate precum piatra de râu, balast sau refuz de ciur ? Contactați-ne și veti obțineți cele mai calitative agregate de care aveți nevoie pentru a crea proiecte si constructii de calitate și multe altele ! Producem constant produse agregate minerale de înaltă calitate pentru clienții noștri. Furnizăm nisip și pietriș, dar și alte agregate pentru contractanți din întreaga tara. Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și potrivite pentru majoritatea proiectelor de amenajare și constructii, fie ele mari sau mici. Nisipul intra in alcatuirea betonului impreuna cu pietrisul, de asemenea nisipul este intrebuintat la prepararea mortatelor pentru zidarii si tencuieli precum si in alte scopuri. Ca si pietrisul, nisipul se poate gasi in albia raurilor sau in cariere, dar se mai poate obtine si prin macinarea pietrei.

Piatra-nisip.ro

Transportam si vindem pietris!

Oferim pietriș de înaltă calitate si agregate precum : nisip de zidarie, margaritar, refuz de ciur, balast, nisip fin, pietre mici, piatra faramitata si concasata, amestecuri de piatra, amestec de nisip si pietris si alte agregate. Oferim materialele necesare pentru producerea amestecului de beton, zidărie, fundații de umplere și întărire a suprafeței. Comercializam pietriș pentru diverse aplicații în industria construcțiilor. Vindem și prelucrăm agregate naturale de înaltă calitate, în conformitate cu cerințele standardelor romanesti și europene. Ne remarcăm pentru calitate, fiabilitate și responsabilitate ridicată. Pietrisul este un material care se folosește la construcția clădirilor, la construcția drumurilor și la prelucrarea betonului pentru construcții și ale accesoriilor prefabricate. De asemenea, este utilizat ca material pentru substructură, terasamente sau elemente de arhitectură. Știm că piața construcțiilor este foarte solicitantă, de aceea pietrișul nostru nu conține contaminanți sub formă de bucăți de lemn sau cărbune.

Piatra-nisip.ro

Vindem si transportam balast la domiciliu !

Balastul este mai marunt decât piatra, acest amestec de tăiere de nisip și piatră de până la 20 mm este adesea folosit pentru a face beton pentru baza clădirilor de grădină sau podele din beton. Produsele noastre de bază includ balast, nisip de construcție, nisip ascuțit, zdrobit și pietriș pentru diverse utilizări în construcții. Dacă aveți nevoie de nisip sau balast pentru proiectul Dvs. de construcție sau amenajare, Compania noastra vă poate oferi toate sfaturile necesare, apoi vă poate furniza și livra produsul cel mai potrivit pentru Dvs. la un preț competitiv. Noul nostru balast de 20 mm este perfect in amestecarea cu cimentul pentru a face un beton rezistent si durabil.

Piatra-nisip.ro

Piatra de rau si piatra concasata de vanzare

Vindem o mare varietate de piatră naturală, precum și materiale de agregat care pot fi livrate la domiciliu sau la locul de muncă. Aducem la comanda piatra de rau, nisip, sort si balastru pentru constructii si amenajari exterioare, asiguram transport. Piatra de rau este ideala pentru pavari exterioare. Piatra de rau este ideala pentru amenajări, iar piatra sparta sau concasata este utilizata ca si material de constructie, tratament de drumuri,terasamente, imbracaminte din beton de ciment,betoane de inalta performanta.

Piatra-nisip.ro

Comanda refuz de ciur > 31mm

Refuzul de ciur, este agregatul mineral extras din balastiera cu dimensiuni cuprinse intre 31-77 mm, iar impreuna cu balastul este folosit in : fundatii, amenajari de parcari, terasamente de drumuri, plarforme, poate fi un agregat excelent pentru drenare. Pretul stabilit pentru refuzul de ciur este mult mai avantajos si este calculat in functie de locatia beneficiarului.

Piatra-nisip.ro

Comercializam Margaritar pentru constructii cu dimensiunea 4-8mm

Margaritarul este un agregat de balastiera sortat si spalat, cu dimensiunea granulei 4-8 mm. Acesta este folosit ca strat suport pentru pavele si pentru filtrele puturilor cat si pentru mortare. Va putem comercializa si livra in cantitatile dorite de Dvs. in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. Va oferim transportul acestuia pana la cantitati industriale, pretul fiind negociat in functie de cantitatea dorita.

Piatra-nisip.ro

Agregate de rau concasate

Comercializam, Transportam si Producem toata gama de agregate minerale de rau concasate, folosite atat in domeniul constructiilor, amenajarilor exterioare, terasamente, drumuri, amenajari parcari, in constructia halelor, ca si umplutura pentru gropi, dar si in fabricarea asfaltului. Vindem agregate atat naturale cat si concasate de rau precum : piatra sparta, nisip de zidarie, piertis, balast pentru umpluturi, margaritar pentru amenajarile spatiilor verzi si gradini, dar si pentru constructii.

Piatra-nisip.ro

Transportam pietris, nisip, balast

Furnizăm și producem din propria noastră balastiera, agregate de înaltă calitate precum : pietris, nisip, balast, refuz de ciur, margaritar, piatra concasata, piatra de rau ce sunt potrivite pentru toate proiectele de construcții și amenajari exterioare. Suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de agregate, ceea ce înseamnă că suntem capabili să va oferim prețuri extrem de competitive, spre deosebire de alti comercianții care vor o marcă proprie asupra produselor.

Piatra-nisip.ro

Agregate minerale pentru orice proiect

O componentă esențială a oricărui proiect de construcție, indiferent de ceea ce doriti sa construiti, parcări, cladiri sau terase, veți avea nevoie de : pietris, nisip, balast, refuz de ciur, margaritar, piatra concasata, piatra de rau, ce sunt adecvate pentru aceste proiecte. De aceea venim in intampinarea nevoilor Dvs. cu solutii si produse practice si ideale proiectelor Dvs. Majoritatea produselor pe care le comercializăm sunt păstrate în stoc la depozitul nostru și pot fi ridicate chiar si de către clienți în remorci / pick-up, dar totodata livrate de catre noi direct in locatia Dvs. in functie de comanda plasata.

Piatra-nisip.ro